23 Mayıs 2010 Pazar

We Are The CHAMPIONS


Beklenildiği gibi kontrollü başladı maç.Bırakılmayan alanlar, gol için rakip savunmanın hatasını kollayan gözler.En büyük sürpriz Motta'nın yokluğunda orta saha da Stankovic'e güvenemeyen Mourinho'nun, daha önceki turlarda defansın solunda sırasıyla Anelka, Krasic ve Messi'yi durduran Zanetti'yi, Cambiasso'nun yanına alması ve Robben'in karşısına Chivu'yu dikmesi oldu.Bayern'in en büyük hücum silahı karşısında erken kart alıp bir süre Inter taraftarını tedirginliğe iten Romanya'nın Kaptanı neyse ki ilerleyen dakikalarda toparlandı.10. dakikadan sonra topun kontrolünü rakibe verip beklemeye çekildi Inter.Zaten Robben tehdidi dışında Inter savunmasını aşabilecek kaliteden yoksun olan Bayern'in öne çıkmasını beklemek akıllıcaydı.Beklenen dakika 35di; Cesar'ın uzun topunda Milito, önce indirdi, daha sonra Sneijder'in harika pasını ustalıkla bitirdi.Devre sonunda Sneijder iki yapabilirdi ancak, Butt'un üzerine vurup bu fırsatı tepti.

İkinci yarıya bi gazla başlayıp Müller'le de önemli pozisyona giren Bayern'e hemen gelen Pandev'in pozisyonuyla mesajı yollamıştı Inter.(Üzerime bilinçsiz gelirsen ikinciye hazır ol.)İlerleyen daikalarda Samuel, Lucio, Cambiasso alışılageldiği gibi ne alan, ne de imkan bıraktılar Alman Şampiyonuna.Dakikalar 70'i gösterdiğinde ise sezonun kahramanı ''El Principe'' bir kez daha sahne aldı.Babasının güreşçi olduğunu Star TV'den öğrendiğimiz Van Buyten'i önce silkti, sonra minder dışına attı.

Robben'in plasesini dışarı tokatlayan Julio, Bayern'in son umut kırıntılarına da izin vermedi.Chivu - Stankovic değişikliğiyle, 700. maçında tekrar sola geçti Kaptan ve oyunu istediği şekilde bitirdi Inter.

Evet Jose'nin son maçıydı.Gönül isterdi ki kalıp, 2010'da altı kupayıda kaldırsın ama
O yeni bir rekabeti istedi.Harika geçen sezonda 3 kupa hediye edip öyle gidiyor Mourinho.Teşekkürler özel biri; Takıma atlattığın kademe, iki yılda aldığın 5 kupa, kattığın renk, verdiğin ayarlar, getirdiğin mantalite için, hepsinden önemlisi 45 yıllık özlemi dindirdiğin için teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder